Послуги Делегування доменів Хостінг
 

ТОВ «Вебер» поважає права своїх клієнтів на приватне життя та нерозголошення персональної інформації. Ця Політика конфіденційності є обов’язковою до виконання усіма співробітниками нашої компанії.


1. Персональна інформація.

Процес делегування доменних імен передбачає надання персональної інформації власника прав на доменне ім’я. При цьому дані, що ідентифікують користувача, є відкритими та можуть бути опублікованими у загальнодоступних джерелах (наприклад, бази даних WHOIS).

Між тим, дані, що стосуються питань комерційного співробітництва клієнта ТОВ «Вебер» - кількість делегованих доменних імен, суми оплати, строки та умови виконання заказів, логіни та паролі для керування доменними іменами и т.і. – є конфіденційними. Ця інформація не продається та не передається третім особам при жодних обставинах (виключенням є рішення суду, згідно чинного законодавства України).


2. ТОВ «Вебер» може розповсюджувати серед своїх клієнтів службову інформацію про існуючі та нові продукті і послуги, платежі, технічні заходи, тощо. При цьому кожен користувач може відмовитись від отримання повідомлень такого типу.

База адрес клієнтів ТОВ «Вебер» не продається та не передається третім особам при жодних обставинах (виключенням є рішення суду, згідно чинного законодавства України).


3. Персональні дані клієнтів ТОВ «Вебер» оброблюються у суворій відповідності з законодавством України про захист персональних даних. Права користувачів щодо їх персональних даних визначені у ст.8 Закону України "Про захист персональних даних".


4. Дана Політика конфіденційності не є остаточною та може бути змінена та доповнена. Про всі зміни у Політиці конфіденційності клієнти будуть повідомлені за допомогою електронних листів або оголошенням на головній сторінці сайту.